Suceveanul Andrei Ostrovanu cucerește titlul Intercontinental ISKA într-o luptă epică la Baia Mare

Noaptea trecută, Sala Sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare a fost martorul unei bătălii memorabile între doi luptători de elită din lumea super-mijlocie a kickboxing-ului: Andrei Ostrovanu și Omar Moreno.

Dynamite Fighting Show a revenit în Baia Mare după aproape trei ani, aducând cu sine un format inedit – un turneu de opt lupte pentru o singură noapte, cu centura intercontinentală ISKA pe masă. În mijlocul acestei provocări unice, se afla și suceveanul Andrei Ostrovanu, gata să câștige titlul și să își demonstreze superioritatea în fața unui adversar de temut cu meciuri în Glory.

Ostrovanu a reușit să facă un adevărat spectacol după ce americanul l-a pus de câteva ori la pământ, însă Andrei nu a renunțat nicio clipă la bătălie și a găsit resursele necesare pentru a se ridica și a reveni în luptă. Într-un moment de răscruce, când toți priveau cu sufletul la gură, Ostrovanu a reușit să își aducă adversarul la podea și să își asigure victoria. Sala a explodat în urale, iar pentru Ostrovanu a fost un moment de triumf absolut.

După luptă, într-o postare emoționantă pe rețelele de socializare, Ostrovanu a împărtășit bucuria sa și recunoștința față de publicul și echipa sa:

”Ieri seara, în cadrul galei Dynamite Fighting Show de la Baia Mare, am avut o luptă de neuitat pentru titlul Intercontinental ISKA. Am condus lupta până când am fost pus la podea de două ori. Cu sprijinul incredibil al publicului, am găsit puterea de a mă ridica și de a reveni în luptă. Am reușit să schimb soarta meciului și să îmi trimit adversarul la podea. În momentul acela, am știut că pot să duc lupta până la capăt, reușind ulterior sa-l pun definitiv la podea. Sala a izbucnit în urale, iar eu am fost copleșit de emoție. O mare parte din putere mi-am luat-o de aici. Mulțumesc, Baia Mare!  Mare mulțumire Dynamite Fighting Show pentru că a facut posibil acest eveniment! Și nu în ultimul rând, mulțumesc tuturor celor care m-au susținut și m-au urmărit cu sufletul la gură! Un gând special de mulțumire îl dedic antrenorului meu Robi Petrovan, care a fost alături de mine și m-a motivat zilnic, la fiecare antrenament. De asemenea, mulțumiri și lui Negrea Alexandru pentru sprijinul constant și încrederea acordată. Mulțumesc, echipă!”, a transmis Ostrovanu.
Total
0
Shares
Related Posts