Succes remarcabil pentru Clubul de Karate „Kita” din Suceava la Campionatul Mondial de Shotokan

În perioada 12-14 aprilie, orașul Albena din Bulgaria a fost gazda unui eveniment deosebit de important pentru lumea karate-ului: Campionatul Mondial de Shotokan. Printre participanți s-au numărat și nu mai puțin de 20 de sportivi de la Clubul de Karate „Kita” din Suceava, sub îndrumarea antrenoarei lor, Anamaria Olariu.

Reprezentanții clubului sucevean nu doar că au luat parte la competiție, dar au și reușit să se evidențieze prin performanțele lor remarcabile. Sub îndrumarea antrenoarei Anamaria Olariu, sportivii suceveni au reușit să cucerească nu mai puțin de 48 de medalii. Dintre aceste medalii, 9 au fost de aur, 18 de argint și 21 de bronz, ceea ce demonstrează nu doar calitatea tehnică a sportivilor, ci și determinarea și pregătirea temeinică pe care au avut-o în spate.

Printre cei care s-au remarcat la acest campionat se numără Veronica Șuiu, o tânără sportivă originară din Suceava, care a avut o prestație excepțională. Veronica a reușit să obțină nu mai puțin de șase medalii: una de aur, trei de argint și două de bronz.

Alături de Veronica Șuiu, și alți 19 sportivi ai Clubului de Karate „Kita” au reprezentat cu succes atât orașul lor natal, cât și țara la această competiție internațională de prestigiu. Nume precum Maria Xenia Hojbotă, Anisia Ecaterina Tănase, Eliza Hrițcu, Flavia Elena Gulei, Ioana Dumitrița Grigoraș, Crina Daniela Facasciuc, Ilinca Teodora Danelco, Maria Florentina Iencean, Anastasia Hapenciuc, Matias Munteanu, Damian Bîrzu, David Nicolas Țăran, Matei Lelcu, Andrei Ioan Lelcu, Luca Andrei Grigorean, Ianis David Cărăbuș, Octavian Marian Gherasim, David Tiberiu Munteanu și Ștefan Andrei Ciobanu au fost la înălțime și au adus onoare echipei lor și țării lor.

 

Total
0
Shares
Related Posts