Sponsori Sponsori

Pugilista Lăcrămioara Perijoc s-a calificat la JO de la Paris din 2024

Lăcrămioara Perijoc a căzut în genunchi de fericire. Cu biletul de Paris 2024 în mână și-a împlinit azi un vis. Antrenorii ei, Mihaela și Adrian Lăcătuș s-au bucurat așa cum o fac părinții pentru copiii lor. În liniște și cu ochii plini de lacrimi. În tribună, mica galerie românească aplauda. Prima declarație a Lăcrămioarei a venit din suflet.

“Să știți că am plecat de jos și am ajuns sus. În afară de box, n-am nimic. Îmi doresc un singur lucru, să-l văd pe Maestru zâmbind. Le mulțumesc oamenilor care cred în noi și pentru aceste momente merită să trăiești. Mă voi bate pentru aur cu toată ființa mea”, a vorbit cursiv și cu hotărâre în glas Lăcrămioara Perijoc.

Lăcrămioara este a treia sportivă a Team Romania care se califică la Jocurile Olimpice Paris 2024. La Jocurile Europene, ea va lupta pentru medalii. O vrea pe cea de aur. Și știe că poate să o cucerească doar cu inima.

După o muncă asiduă și dedicată, Lăcrămioara Perijoc a reușit să obțină un loc în echipa olimpică a României pentru Jocurile Olimpice din Paris în disciplina boxului. Eforturile ei și ale antrenorilor săi, Mihaela și Adrian Lăcătuș, au fost răsplătite cu această calificare deosebită.

Lăcrămioara, în vârstă de doar 29 de ani, a trecut prin multe greutăți pe parcursul carierei sale sportive. Plecând de jos, dintr-un mediu modest, ea a demonstrat că prin pasiune, determinare și dedicare se pot atinge obiective mari. Boxul a fost mereu pasiunea ei și acum, cu această calificare la Jocurile Olimpice, visul ei devine realitate.

Cu ochii în lacrimi și un zâmbet larg pe buze, Lăcrămioara a mulțumit celor care au avut încredere în ea și în talentul său. Își dorește doar să vadă bucuria pe chipul mentorului său, Maestrul, care a fost mereu alături de ea și a ghidat-o pe drumul succesului.

Lăcrămioara Perijoc este un exemplu de perseverență și curaj pentru toți tinerii sportivi din România. Ea demonstrează că nimic nu este imposibil atunci când îți dorești cu adevărat și muncești din greu pentru a-ți atinge scopurile.

Total
0
Shares
Related Posts