Mihu Acoperișuri a cucerit trofeul Kinesco Cup

Sfârșitul săptămânii trecute a fost marcat de prima ediție a Cupei Kinesco, o competiție de minifotbal care a adus împreună 16 echipe din județul Suceava, găzduită de Centrul de Agrement Sportiv din Tișăuți. După trei zile de jocuri intense, echipa Mihu Acoperișuri a ieșit învingătoare, câștigând titlul de campioană a primei ediții a Cupei Kinesco, după o finală tensionată cu Juventus Costișa, pe care a învins-o cu scorul de 2-0.

Pentru a ajunge în finală, echipa Mihu Acoperișuri a trecut prin faza grupelor, unde a câștigat meciurile cu Rai Caffe (6-1), FC Ipotești (3-0) și a suferit o înfrângere cu Juventus Costișa (0-1). În sferturile de finală, Mihu Acoperișuri a învins Barsofing Ițcani cu scorul de 5-3, în timp ce în semifinale au dispus de Family Suceava cu scorul de 6-0.

Echipa campioană a arătat un joc solid și unitar pe tot parcursul turneului, bazându-se pe performanțele excelente ale jucătorilor săi. Cătălin Coroamă, de la Mihu Acoperișuri, a fost desemnat cel mai eficient jucător al turneului, în timp ce Vasile Sorin Grigoraș, de la Juventus Costișa, a fost desemnat cel mai bun portar.

Cupa Kinesco a fost o oportunitate excelentă pentru echipele din județul Suceava să își demonstreze abilitățile și să se întâlnească cu alte echipe din zonă. În plus, organizatorii Dan și Octavian Scolobiuc au adăugat o notă specială evenimentului prin acordarea de distincții și premii jucătorilor și echipelor care s-au evidențiat pe teren.

Total
0
Shares
Related Posts