Sponsori Sponsori

Medalii pentru canotorii suceveni la Campionatul Național de Canotaj la Ergometru

În perioada 4-5 martie, Sala Polivalentă Victoria din Arad a găzduit Campionatul Național de Canotaj la Ergometru, pentru Juniori, Seniori și Masters, individual și pe echipe, organizat de Federația Română de Canotaj. Printre performeri s-au numărat și canotorii suceveni de la CSS Nicu Gane Fălticeni și CSM Suceava, care au obținut nu mai puțin de 15 medalii.

Elevii antrenorilor Vasile Avrămia (CSS Nicu Gane Fălticeni) și Ioan Despa (CSM Suceava) s-au întors acasă cu o serie de medalii de aur, argint și bronz. Astfel, Balan Andrei Mihai (CN Nicu Gane Fălticeni) a câștigat locul 1 în simplu masculin – Juniori III (1000 metri), iar Osoianu Sebastian Vasile a câștigat locul 1 în simplu masculin – Categorie ușoară.

În ceea ce privește competiția pe echipe, patru feminin Senioare, format din Gușă Sara Ștefania, Cantoriu Iuliana Irina, Nichitoaia Karina Maria și Panțîru Ana Maria de la CSS Nicu Gane Fălticeni, a câștigat locul 1. De asemenea, canotorii suceveni de la CSM Suceava au obținut o serie de medalii, printre care locul II în patru feminin Senioare, locul I în Dublu M I – Avăcăriței Antonel, Moaleș Bogdan Ștefan și locul I în Simplu M I – Guia Marian Gabriel.

În total, sucevenii s-au întors acasă cu 15 medalii, ceea ce arată o performanță remarcabilă pentru aceștia. Acest rezultat bun confirmă faptul că munca și efortul depus de canotori și antrenori au dat roade, iar investiția în dezvoltarea canotajului la nivel local a fost una benefică.

 

 

Sursa foto: Radu Bulzan

Total
0
Shares
Related Posts