LPS Suceava va lupta pentru medalia de bronz în finala mică a Campionatului Național de Rugby U18

Echipa de rugby a Liceului cu Program Sportiv din Suceava se pregătește pentru o luptă intensă în finala mică a Campionatului Național de Rugby U18, în încercarea de a obține medalia de bronz. După o semifinală tensionată, în care au fost învinși de echipa din Bârlad cu scorul de 21-16, tinerii jucători au arătat determinare și curaj în fața adversarilor lor experimentați.

În prima repriză a meciului, echipa din Suceava a reușit să mențină un scor egal, 6-6, demonstrând o apărare solidă și o atac agresiv. Cu toate acestea, ghinionul a lovit echipa în a doua repriză, când mai mulți jucători importanți au suferit accidentări care au afectat performanța echipei pe teren. Cu toate acestea, jucătorii și-au păstrat demnitatea și au luptat până la ultimul fluier al arbitrului.

Antrenorii Codrin Prorociuc și Mihai Coca au ținut să transmită un mesaj de felicitare atât pentru echipa adversă, cât și pentru propriii jucători, recunoscând efortul depus în timpul meciului. În plus, au transmis un mesaj de încurajare pentru partida următoare, unde echipa de Rugby U18 a Liceului cu Program Sportiv din Suceava va juca împotriva echipei CSM Constanța.

Finala mică se va desfășura pe Stadionul Național Arcul de Triumf din București, într-o atmosferă plină de emoție. Echipa LPS Suceava va avea ocazia să-și arate din nou abilitățile și să lupte pentru medalia de bronz împotriva echipei CSM Constanța.

Total
0
Shares
Related Posts