Handbal | LPS Suceava, locul secund la turneul Euroregiunii RO1 la juniori IV masculin

În perioada 24-26 martie 2023, Suceava a găzduit turneul Euroregiunii RO1 la juniori IV masculin, o competiție deosebit de importantă pentru echipele din regiune. Echipa LPS Suceava, condusă de antrenorul prof. Răzvan Bernicu, a avut o evoluție excelentă, terminând pe locul doi și obținând astfel calificarea la turneul semifinal.

Cu jucători talentați și motivați, LPS Suceava a avut un parcurs remarcabil în competiție. Rareș Mitrea a fost golgheterul turneului și în același timp cel mai bun inter stânga al competiției, demonstrând astfel abilitățile sale deosebite și capacitatea de a se ridica la nivelul competiției. Darius Crăciun a fost, de asemenea, remarcat ca fiind cea mai bună extrema stânga a turneului, arătând un joc excelent și un spirit de echipă de neegalat.

Echipa LPS Suceava a reușit să se impună în fața celor de la LPS Botoșani cu un scor de 33-6, în meciul de debut. În următoarea partidă, LPS Suceava a învins LPS Iași cu un scor de 24-20, demonstrând astfel că este o echipă puternică și capabilă să se adapteze la stilul de joc al adversarilor. În ultimul meci, LPS Suceava a pierdut în fața echipei CSU Suceava cu un scor de 20-27, însă acest lucru nu a afectat poziționarea echipei în clasament.

Total
0
Shares
Related Posts