Dorin Goian, antrenor la FC Botoșani?! Valeriu Iftime caută o variantă de antrenor

Valeriu Iftime, finanțatorul clubului FC Botoșani, caută în continuare un tehnician pentru banca tehnică a formației sale. 

În lumea fotbalului românesc, schimbările la nivelul băncilor tehnice sunt la ordinea zilei. Ultimul val de speculații aduce în prim-plan nume sonore precum Dorin Goian și Ovidiu Burcă care sunt printre favoriții lui Valeriu Iftime pentru banca tehnică a Botoșaniului.

Dorin Goian, fostul internațional român și apărător emblematic al echipei naționale, pare să fie în atenția finanțatorului FC Botoșani, Valeriu Iftime. Acesta și-a exprimat interesul pentru aducerea lui Goian pe banca tehnică a echipei, într-un efort de a aduce un suflu nou la echipă. Chiar dacă ”Goe” a antrenat formații de Liga a III-a, Iftime nu renunță la ideea de a-l aduce pe sucevean în calitate de antrenor.

Ideea sună bine și pentru antrenorul sucevean care ar fi dispus să încerce o nouă experiență în cariera sa.

„Aș veni oricând la Botoșani. Știu că am fost în cărți la un moment dat, înainte să vină Alexa. Erau câteva nume în discuție, dar cineva din conducere, care are experiență, a considerat că nu sunt potrivit. L-au ales pe Alexa, asta este, a fost decizia lor. Botoșani poate să-și revină chiar și cu lotul pe care îl are, orice este posibil”, a afirmat Goian conform iamsport.ro.

De asemenea, Ovidiu Burcă este o altă variantă pentru planurile lui Valeriu Iftime după ce acesta a fost demis de pe banca tehnică a echipei Dinamo Burcă.

Pentru că lui Andrei Patache, actualul tehnician al grupării botoșănene, urmează să-i expire luna de derogare, Valeriu Iftime caută cât mai repede posobil o soluție pentru funcția de antrenor mai ales că în iarnă sunt anunțate schimbări majore la clubul din nordul Moldovei. Botoșănenii ocupă ultimul loc în clasamentul Superligii, iar viitorul clubului nu sună deloc bine.

Total
0
Shares
Related Posts