Sponsori Sponsori

CSU Suceava, probleme mari în deplasare

”Universitarii” suceveni au suferit o nouă înfrângere în deplasare după ce au intrat în avantaj la vestiare la finalul primei părți. 

Trupa antrenată de Petru Ghervan, Bogdan Șoldănescu și Iulian Andrei are parte de un campionat mult mai dificil decât se așteptau. ”Universitarii” suceveni au bifat a treia înfrângere în ultimele cinci etape în care au mai înregistrat o victorie și un rezultat de egalitate. Handbaliștii suceveni au avut parte de un start de joc foarte bun, iar tabela la pauză arăta 11-10 pentru gruparea din Bucovina. În partea secundă, gazdele s-au mobilizat foarte bine, iar spațiile erau din ce în ce mai mici pentru suceveni care s-au văzut conduși la patru goluri diferență.

Sucevenii au dat semne de revenire restabilind egalitatea și preluând conducerea în minutul 52, însă nu pentru mult timp, gazdele susținute și de public numeros au reușit revenirea în meci, iar pe final au pus cireașa pe tort câștigând cu 24-23. Trei puncte de care Suceava avea mare nevoie, însă ”universitarii” pierd încă un joc pe care l-au avut în mână la un moment dat.

HC Buzău: Tcaciuc, Manole, Crăciunescu – Juskenas (6 goluri), Mironescu (5 goluri), Mitrovic (4 goluri), Dumitrana (3 goluri), Anton (3 goluri), Mane (2 goluri), Stroe (1 gol), Broască, Meduric, Bejinariu, Glendza, Păunescu, Barros. Antrenor: Gabriel Armanu.

CSU Suceava: Makaria, Podovei – Gavriloaia (11 goluri), Kbilashvili (4 goluri), Zarițchi (3 goluri), Tîrzioru (2 goluri), Csog (1 gol), Lupu (1 gol), Bologa (1 gol), Stanciuc, Ștefan, Bruj. Antrenori: Petru Ghervan, Bogdan Șoldănescu, Iulian Andrei.

În urma acestui rezultat, CSU Suceava va avea parte de un final de foc în acest an. Mai întâi, pe 3 decembrie este programat duelul cu Minaur Baia Mare din sala ”Dumitru Bernicu” a Liceului cu Program Sportiv. În ultimul joc din acest an, ”universitarii” vor evolua în capitală în compania campioanei României, Dinamo București. Ambele jocuri vor fi transmise de PRO Arena.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Handbal Mania

 

Total
0
Shares
Related Posts