CSU Suceava obține o victorie dramatică și avansează pe locul 6 în Liga Zimbrilor

CSU Suceava a reușit să obțină o victorie impresionantă duminică, 22 octombrie, în cadrul etapei a IX-a din Liga Națională la handbal masculin. Echipa, antrenată de Bogdan Şoldănescu, s-a confruntat în deplasare cu CSM Vaslui și a încheiat meciul cu un scor strâns de 32-31. Această victorie a propulsat CSU Suceava pe locul 6 în clasamentul competiției.

Meciul a fost una dintre cele mai incitante partide ale sezonului, în care echipele și-au dat totul pe teren. Până în ultimele secunde ale jocului, soarta meciului a rămas incertă. Într-o mișcare care a ținut publicul în suspans, handbalistul sucevean Claudiu Lazurcă a marcat golul victoriei dintr-o aruncare de la 7 metri, cu doar 35 de secunde înainte de final.

Echipa suceveană a avut o prestație solidă în toate compartimentele, dar un jucător remarcabil a fost Darius Makaria, cu 13 intervenții în poartă. Claudiu Lazurcă a fost eroul meciului, contribuind cu 8 goluri la victoria echipei sale. Eduard Iordachi a înscris de 6 ori, în timp ce Răzvan Gavriloaia, Adrian Târzioru, Alex Dascălu, Leonard Ștefan, Cătălin Zarițchi, Andrei Bruj, Vencel Csog și Botond Balazs au contribuit cu reușite prețioase.

Alte rezultate ale rundei a IX-a:

  • CSM Sighișoara – Dinamo București: 25-29
  • Potaissa Turda – Politehnica Timișoara: 42-29
  • CSM Constanța – Universitatea Cluj: 29-26
  • HC Buzău – Steaua București: 34-30.

CSU Suceava se pregătește pentru următorul meci, în care va întâlni CSM Constanța. Partida este programată pentru joi, 9 noiembrie, la ora 17:30, și va avea loc în Sala “Dumitru Bernicu” a Liceului cu Program Sportiv Suceava.

 

Sursa foto: CSM Vaslui

Total
0
Shares
Related Posts