CSU Suceava, coșmarul lui Minaur Baia Mare

Un adevărat spectacol oferit de CSU Suceava și în meciul de acasă cu CS Minaur Baia Mare. Handbaliștii suceveni au trecut de la agonie la extaz în doar câteva minute. 

CSU Suceava a reușit o victorie importantă în Liga Zimbrilor. Handbaliștii antrenați de Petru Ghervan, Bogdan Șoldănescu și Iulian Andrei au făcut un joc peste așteptări în fața ocupantei locului al treilea în clasamentul Ligii Naționale. Cu o sală arhiplină și în fața a mii de telespectatori, handbaliștii suceveni au început tare duelul cu Minaur. Tîrzioru și compania au trecut destul de repede la conducere, iar în minutul 21 scorul era de 12-7 în favoarea Clubului Sportiv Universitar din Suceava, însă până la pauză oaspeții s-au apropiat la 2 goluri diferență, tabela indicând 14-12 pentru suceveni.

În partea secundă, trupa lui Ghervan, Șoldănescu și Andrei a pierdut din ritm, iar Minaur a trecut destul de repede în avantaj. La jumătatea părții secunde, oaspeții aveau un avatanj de 3 goluri pe tabelă, iar sala era înmărmurită. Aproape nimeni nu mai credea într-o revenire a grupării sucevene, ci poate doar jucătorii care au transformat ultimele 15 minute într-un final de foc. Intervențiile lui Darius Makaria, dar și precizia handbaliștilor suceveni i-a adus înapoi în avantaj. CSU Suceava și-a menținut în minutele de final un avantaj de două goluri și a reușit o victorie spectaculoasă cu același scor cu care s-a impus în tur și în Maramureș, 30-28.

CSU din Suceava: Makaria, Podovei – Tîrzioru (8 goluri), Kbilashvili (6 goluri), Gavriloaia (5 goluri), Stanciuc (4 goluri), Csog (3 goluri), Ștefan (2 goluri), Lupu (1 gol), Bologa (1 gol), Zarițchi, Bruj.

Minaur Baia Mare: Terekhov, Buzogany – Vujovic (8 goluri), Kotrc (6 goluri), Căbuț (3 goluri), Cip (3 goluri), Vujic (3 goluri), Mănescu (2 goluri), Nagy (1 gol), Kozakevych (1 gol), Da Silva (1 gol), Fotache, Teca, Pop, Bera.

Pentru Clubul Sportiv Universitar din Suceava urmează duelul din deplasare cu Dinamo București, pe 10 decembrie.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Fotograful sportiv

 

Total
0
Shares
Related Posts