CSU Suceava a obținut o victorie importantă în deplasare în fața formației CSM Sighișoara

Handbaliștii antrenați de Bogdan Șoldănescu și Iulian Andrei continuă forma bună și obțin trei puncte în deplasarea de la Sighișoara. 

Etapa a șaptea a Ligii Zimbrilor a adus în prim-plan o serie de partide interesante. Unul dintre cele mai remarcabile meciuri ale rundei a avut loc în Sighișoara, unde CSM Sighișoara a primit vizita echipei CSU Suceava. Într-o confruntare plină de momente spectaculoase, CSU Suceava a reușit să obțină o victorie categorică, înfrângându-și adversarii cu un scor impresionant de 39-30.

Meciul a început cu ambele echipe dornice să-și demonstreze valoarea pe teren. Încă din primele minute, am asistat la un schimb de goluri, dar CSU Suceava a reușit să se distanțeze treptat și să conducă la pauză cu 16-12.

În partea a doua a jocului, CSU Suceava și-a consolidat avantajul, continuând să marcheze cu regularitate și să-și apere solid poarta. Jucătorii echipei au demonstrat un joc colectiv excelent, combinat cu performanțe individuale remarcabile. De menționat că Gavriloaia și Lazurcă au fost cei mai prolifici marcatori pentru CSU Suceava, contribuind cu câte 6 goluri fiecare.

În schimb, echipa gazdă, CSM Sighișoara, nu a reușit să contracareze cu succes atacurile puternice ale echipei sucevene și să reducă diferența de scor. Cu toate eforturile lor, CSM Sighișoara a fost depășită de CSU Suceava, iar meciul s-a încheiat cu un scor final de 39-30 în favoarea echipei pregătite de Bogdan Șoldănescu și Iulian Andrei.

Cu această victorie, CSU Suceava urcă pe locul 5 în clasamentul Ligii Zimbrilor acumulând 12 puncte în 7 etape.  În următoarea rundă, Clubul Sportiv Universitar din Suceava va primi vizita echipei Potaissa Turda.

 

Sursa foto: CSM Sighișoara

Total
0
Shares
Related Posts