CSM Suceava, replică bună în fața grupării Arcada Galați

Trupa lui Tudor Orășanu și Vasile Moșuc nu a avut nici o șansă în fața mult mai experimentatei echipe a Arcadăi Galați, însă seturile au fost echilibrate. 

Voleibaliștii suceveni au avut o evoluție destul de bună în compania gălățenilor de la Arcada, însă tabela a arătat la final 3-0 la seturi pe formația oaspete. Sportivii antrenați de Tudor Orășanu și Vasile Moșuc au pierdut în primul set cu 19-25, setul secund cu 17-25, iar în ultimul set au cedat în fața gălățenilor cu 16-25.

CSM Suceava: Elen-Lucian Tofan, Darius Cristian Pop (4 puncte), Alexandru Roman (3 puncte), Andrei Sasu, Sabin Hortopeanu, Marius Gontariu (11 puncte), Cosmin Boghean (1 punct), Alexandru Dragomir (2 puncte), Cezar Ciubotariu (2 puncte), Cosmin Ciubotaru (5 puncte), Alexandru Andrușcă, Matei Platon, Andrei Curic.

De partea cealaltă, cel mai bun jucător al gălățenilor a fost tânărul voleibalist sucevean, Alexandru Rață. Acesta a reușit să înscrie numai puțin de 13 puncte fiind MVP-ul echipei din Galați.

În runda următoare, CSM Suceava se va deplasa în București pentru duelul cu Știința într-un meci contând pentru etapa a IX-a.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Codrin Anton – Fotosport.ro

Total
0
Shares
Related Posts