CSM Dorna Vatra-Dornei: Succese remarcabile la Campionatele Naționale U20

La finalul săptămânii trecute, stadionul de atletism din Craiova a fost gazda Campionatelor Naționale U20, un eveniment sportiv deosebit de important pentru tinerii atleți din întreaga țară. Echipa CSM Dorna Vatra-Dornei a fost prezentă la această competiție de amploare, iar performanțele obținute de sportivii lor sunt demne de laudă.

Claudia Costiuc, una dintre speranțele atletismului românesc, a reușit să ocupe un loc de onoare în proba de 1500 de metri. Tânăra sportivă a obținut o performanță remarcabilă și a cucerit medalia de aur, demonstrând astfel talentul și determinarea de care dă dovadă.

De asemenea, Alexandru Prâsneac, un alt reprezentant al CSM Dorna Vatra-Dornei, s-a remarcat în proba de 800 de metri. Cu o evoluție impresionantă, el a reușit să cucerească medalia de bronz, demonstrând că este un sportiv de perspectivă și că are potențialul de a atinge performanțe tot mai mari.

Printre sportivii cei mai bine clasați se află și Kore Robert, care a ocupat poziția a 5-a în proba de 1500 de metri. Această performanță îi aduce sportivului recunoaștere și îi consolidează statutul de concurent valoros.

Antrenorul Cristian Prâsneac, mândru de rezultatele obținute de elevii săi, a făcut câteva declarații în legătură cu evoluția lor la această competiție.

“Sunt extrem de încântat de performanțele obținute de sportivii mei la Campionatele Naționale Under 20. Au arătat o maturitate și o determinare remarcabilă în timpul competiției. Este un moment deosebit de important în cariera lor și sunt convins că vor continua să progreseze și să ne reprezinte cu mândrie în viitor”, a declarat Prâsneac.

De asemenea, antrenorul a dorit să mulțumească tuturor celor implicați în susținerea sportivilor de la CSM Dorna Vatra-Dornei.

“Doresc să adresez un sincer mulțumesc partenerilor noștri de la CSM București, Apa Bucovina și Mol România pentru sprijinul constant pe care ni-l oferă. Fără susținerea lor, nu am putea obține astfel de rezultate remarcabile”, a adăugat antrenorul.

Total
0
Shares
Related Posts