Ciprian Costin va reprezenta CSS Rădăuți la Campionatul European de Cros din Belgia

Campionatul European de cros este unul dintre cele mai așteptate evenimente în lumea atletismului pe acest final de an. Competiția își deschide porțile la Bruxelles, Belgia, duminică. Printre cei 540 de atleți din 38 de țări, un nume strălucește în echipa României – Ciprian Costin, legitimat și pregătit de Bogdan Roșcăneanu la CSS Rădăuți.

Lotul României pentru acest eveniment impresionant este format din 11 atleți, iar echipa de juniori include și numele talentaților atleți Pop Dragoș Luca (LPS Cluj-CSM Cluj), Ștefan Lucian (AC Mica Roma Blaj-CSS Caransebeș), Savlovschi Alin (CS Medgidia-AC Mica Roma Blaj) și Dascăl Andrei (CSM Cluj-LPS Cluj).

Ciprian Costin, originar din Rădăuți, nu este la prima sa participare în competiții de o asemenea anvergură. Experimentat și dedicat, el și-a pus amprenta în competițiile anterioare, iar acum este gata să facă față provocărilor traseului european de cros.

Antrenorul Roșcăneanu Bogdan a făcut o declarație înaintea competiției, exprimându-și speranța că Ciprian va aborda cursa cu celeritate și va reuși să obțină un loc cât mai fruntaș după ce va parcurge cei 5 kilometri ai traseului. Bogdan a subliniat faptul că se află în plină perioadă de pregătire pentru sezonul 2024 și că se așteaptă ca Ciprian să facă față cu brio acestei competiții, având în vedere experiența acumulată de-a lungul anilor.

Total
0
Shares
Related Posts