Campionii aleg totul timpul profesioniști

Divizia A – volei | CSM Suceava – Steaua București, vineri, ora 15:00, sala ”Dumitru Bernicu” a Liceului cu Program Sportiv. 

Aflată înaintea unui nou duel important în Divizia A de volei masculin, formația Steaua București a ales să se pregătească alături de campionii de la culturism ai Semtex Gym. Astfel, voleibaliștii bucureșteni și-au făcut ultimul antrenament dinaintea jocului cu CSM Suceava într-una dintre cele mai moderne săli de fitness și forță din orașul Suceava.

“Pentru noi, orice joc contrează și este la fel de greu. Este important cum reușim noi să ne impunem pe teren, nu modul în care evoluează adversarul. Avem șansa de a termina pe primul loc și de a întâlni formația de pe locul 8 în play-off, ceea ce pentru noi va fi un avantaj. Și oricine ar fi, ne vom bate în continuare în fiecare meci pentru victorie!”, a declarat căpitanul roș-albaștrilor, Mircea Peța.

Meciul dintre CSM Suceava și Steaua București este ultimul din sezonul regulat, iar o victorie în compania grupării sucevene le asigură roș-albaștrilor primul loc în clasamentul Diviziei A de volei masculin.

Voleibaliștii clubului bucureștean s-au antrenat cot la cot cu campionul național la culturism, Petru Doru Molorciuc.

Total
0
Shares
Related Posts