Atletul dornean Alexandru Prâsneac a devenit campion național la U18

Campionatul Naţional de atletism U18 s-a desfăşurat la Bucureşti în perioada 1-2 iulie, aducând împreună numeroși sportivi talentați, toți având în minte dorința de a obține performanțe remarcabile și, bineînțeles, titlul de campion. Clubul CSM Dorna Vatra-Dornei nu a venit doar pentru a participa la această competiție prin intermediul sportivului Alexandru Prâsneac, care este și dublu legitimat cu CSM București, ci a reușit să obțină o mare victorie: o medalie de aur în proba de 800 metri, cu un timp impresionant de 1 minut, 53 secunde și 65 de sutimi!

Antrenorul Cristian Prâsneac, care activează la CSM Dorna Vatra-Dornei și CSM București, a declarat că înaintea startului competiției, echipa sa a participat la un stagiu de pregătire în Piatra Arsă, un cantonament oferit de COSR. Ei au mers la acest concurs cu scopul de a-și încărca bateriile pentru Festivalul Olimpic al Tineretului European, care va avea loc în Maribor, Slovenia, în perioada 23-30 iulie 2023. Prâsneac a subliniat că pregătirea echipei sale a fost una normală și nu s-au concentrat exclusiv pe pregătirea pentru Campionatul Național. În final, munca lor a fost răsplătită pe deplin cu titlul de Campion Național, iar în urma timpului obținut, se consideră că vor putea face o figură frumoasă și la Festivalul Olimpic al Tineretului European.

În semn de recunoștință, Cristian Prâsneac a dorit să mulțumească Comitetului Olimpic și Sportiv Român, CSM Dorna Vatra-Dornei, CSM București, Apa Bucovina și Mol România pentru sprijinul acordat. Acești parteneri au avut un rol esențial în susținerea sportivilor și în crearea condițiilor necesare pentru performanțele lor remarcabile.

Medalia de aur obținută de Alexandru Prâsneac la Campionatul Național de Atletism U18 este o mărturie a talentului, muncii și dedicării sale, dar și a efortului colectiv al întregii echipe CSM Dorna Vatra-Dornei. Această performanță îi onorează și le oferă încredere în abilitățile lor pe măsură ce se pregătesc să reprezinte România la Festivalul Olimpic al Tineretului European din Maribor.

 

Total
0
Shares
Related Posts