Atleții de la LPS-CSS Suceava, pe podium la Campionatul Național – etapa de zonă

În weekendul recent încheiat, sportivii de la LPS-CSS Suceava, antrenați de profesorii-antrenori Cojocaru Daniela și Petrachi Liliana, au participat la Campionatul Național-Etapa de zona desfășurat la Iași și, după cum ne-au obișnuit, au urcat din nou pe podium. Performanțele remarcabile ale sportivilor suceveni i-au adus locuri de top la diverse probe.

Pintrijel Alessia a reușit să obțină locul 3 la proba de Marș 2km – C1. Acest rezultat impresionant reprezintă o recompensă bine meritată pentru eforturile depuse în timpul antrenamentelor.

Moraru Claudiu a urcat pe locul 2 la proba de Marș 3km – C2, consolidând astfel reputația sa de atlet de înaltă performanță.

Solovăstru Ștefan a reușit să impresioneze în probele de sprint, obținând locul 1 la 200m și locul 4 la 50m, sub categoria Spiriduși. Acesta este un rezultat impresionant, demonstrând că Solovăstru Ștefan este un atlet complet, care excelențează atât la probele de distanță scurtă, cât și la cele de distanță medie.

Știrbu Damian s-a clasat pe locul 3 la proba de Lungime – C4, consolidându-și astfel poziția în topul atleților cu performanțe deosebite.

Deși ceilalți sportivi s-au clasat în general pe locurile 4-8 la probele la care au participat, eforturile lor nu trebuie subestimate, deoarece au demonstrat dedicare și perseverență în timpul antrenamentelor și competițiilor.

Rezultatele obținute de sportivii de la LPS-CSS Suceava sunt o dovadă a faptului că antrenamentele intense și angajamentul față de sport pot duce la performanțe remarcabile. Profesorii-antrenori Cojocaru Daniela și Petrachi Liliana merită la rândul lor felicitări pentru munca lor, care a dus la formarea unor atleți de înaltă performanță.

 

Total
0
Shares
Related Posts